Mandle patří obecně mezi nejoblíbenější a nejdostupnější druhy ořechů. Jsou vynikajícím zdrojem vitamínů, minerálních látek, vlákniny, bílkovin i nenasycených mastných kyselin.
Mandle patří obecně mezi nejoblíbenější druhy ořechů. Jsou vynikajícím zdrojem vitamínů, vlákniny, bílkovin i nenasycených mastných kyselin. Nyní jsou dostupné ve variantě s uzenou příchutí, ta je výborná jen tak na pochutnání nebo jako rychlá svačinka.
Kešu ořechy organismu dodávají řadu vitamínů jako A, B či E, minerálních látek, nenasycených mastných kyselin i bílkovin. Představují významný přírodní zdroj hořčíku. Nyní jsou dostupné v pikantní variantě jako rychlá svačinka či na pochutnání.
Lískové ořechy obsahují velké množství proteinů, vitamínů B1 a B6 a kyseliny listové. Jsou zároveň bohaté na energii, díky čemuž jsou oblíbené zejména mezi sportovci.
Kešu ořechy organismu dodávají řadu vitamínů jako A, B či E, minerálních látek, nenasycených mastných kyselin i bílkovin. Co se týče minerálních látek, představují významný přírodní zdroj hořčíku.
Sušené meruňky jsou výbornou svačinkou, pochoutkou i součástí zdravého jídelníčku. Sušené meruňky jsou nízkokalorické, proto jsou vhodné i při redukčních dietách. Obsahují betakaroten, stopové prvky, železo, sodík, draslík.
Kešu ořechy organismu dodávají řadu vitamínů jako A, B či E, minerálních látek, nenasycených mastných kyselin i bílkovin. Co se týče minerálních látek, představují významný přírodní zdroj hořčíku.
Mandle patří obecně mezi nejoblíbenější a nejdostupnější druhy ořechů. Jsou vynikajícím zdrojem vitamínů, minerálních látek, vlákniny, bílkovin i nenasycených mastných kyselin. Nyní jsou dostupné ve variantě s mléčnou čokoládou.
Kešu ořechy organismu dodávají řadu vitamínů jako A, B či E, minerálních látek, nenasycených mastných kyselin i bílkovin. Co se týče minerálních látek, představují významný přírodní zdroj hořčíku. Nyní jsou dostupné v uzené variantě.
Mandle patří obecně mezi nejoblíbenější a nejdostupnější druhy ořechů. Kromě lahodné chuti, kterou každý dobře pozná na první kousnutí, obsahují vitamíny, minerální látky, vlákninu, bílkoviny i nenasycené mastné kyseliny.
Kešu ořechy - natural, nesolené. Výborné pro zpestření sladkých i slaných pokrmů, nebo jako chuťovka k přímé konzumaci. Jsou běžnou součástí indické kuchyně, přidávají se do aromatických a pikantních směsí. Rozemleté je lze použít k zahušťování omáček.
Arašíd má vysokou energetickou hodnotu, je tedy výborným zdrojem energie. Buráky mají velký podíl vitamínů, tuků a také kalorií. Jsou jedinečným zdrojem zinku, vápníku, hořčíku, fosforu, železa mědi ba i manganu.
Třešeň je oblíbené ovoce, jehož obsahuje až 80% vody, plno vitamínů a minerálů. Ne nadarmo se doporučuje dětem a starším lidem. Obsahuje hořčík, vápník, jód, fosfor, draslík, z vitamínu to je beta-karoten, vitamín C, A, E, B. Bez přidaného cukru.
Semínka obsahují nenasycené mastné kyseliny – omega 3, které jsou vhodným zdrojem vitamínů a minerálů, například: A, E, zinek, vápník, železo, fosfor, mangan, měď, selen, draslík. V nejčistší formě bez jakýchkoliv úprav obsahují nejvíce vitamínů.
Mandle patří obecně mezi nejoblíbenější a nejdostupnější druhy ořechů. Jsou vynikajícím zdrojem vitamínů, minerálních látek, vlákniny, bílkovin i nenasycených mastných kyselin. Nyní jsou dostupné ve variantě s hořkou čokoládou.
Makadamové ořechy vynikají svým obsahem (jednoduchých) mononenasycených tuků, který mají ze všech ořechů vůbec nejvyšší. Jsou zdrojem manganu, selenu a vitaminů B1 i E. Obsahují všechny esenciální aminokyseliny.
Průhledná rostlinná želatina bez chuti a zápachu. Získává se z červených mořských řas. Je vhodná k přípravě dortů, zákusků nebo aspiku. Agar má výbornou želírující schopnost a drží si tvar pří krájení i při vyšších teplotách.
Mladé klíčící rostlinky jsou bohaté na vitaminy, enzymy, aminokyseliny, minerální látky a stopové prvky. Rukola obohatí naše jídlo svou jedinečnou chutí. Je vynikající ve směsi s hlávkovým salátem.
Sušené mango je tropické ovoce, které se vyznačuje jedinečnou vůní. Je to zajímavá a výživná svačina, ale také skvělá přísada do různých pokrmů, např. do ranní ovesné nebo jiné kaše, kompotů, dezertů, salátů, koláčů, džemů a k plnění masa.
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin. kontaktní údaje na SÚKL: Šrobárova 48, 100 41 Praha 10, tel. +420 272 185 111, fax +420 271 732 377, e-mail: posta@sukl.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace