Úvod / ZDRAVÁ VÝŽIVA / Ochucovadla a sladidla / IRBIS se sladidly z rostliny Stévie - sypké 250 g

IRBIS se sladidly z rostliny Stévie - sypké 250 g

IRBIS se sladidly z rostliny Stévie - sypké 250 g
Výrobce: VITAR
Kód PDK: 3431716
EAN: 8595011128239
Dostupnost: Skladem
 
Cena: 106 Kč
 
ks
  • Informace
  • Přílohy
  • Rychlý dotaz

IRBIS se sladidly z rostliny Stévie - sypké 250 g

Stolní sladidlo v prášku na bázi steviolglykosidů, které jsou získávány z listů rostliny stévie. 1 lžička sladidla osladí jako 4 lžičky cukru, ale o 82% méně kaloricky. Sladidlo je vhodné pro pečení vaření i zavařování, k oslazení nápojů, salátů apod.

Přílohy

Krátká textová informace

4 strany čestného prohlášení: strana 1, strana 2, strana 3, strana 4,

Obrázek obalu





Dotaz na IRBIS se sladidly z rostliny Stévie - sypké 250 g

Jméno:
Email*:
Telefon:
Text*:
Nevyplňujte:


Proč nakupovat u nás?
PROVĚŘENÁ LÉKÁRNA
Držitel certifikátu SÚKL (Státní ústav pro kontrolu léčiv)
VLASTNÍ SKLADY A RYCHLÁ EXPEDICE
DOPRAVA NAD 1500 KČ ZDARMA
Zboží dopravujeme po celé ČR
TISÍCE VÝDEJNÍCH MÍST PO CELÉ ČR
Zasíláme od 43 Kč do vašeho odběrného místa
BONUSOVÝ A VĚRNOSTNÍ PROGRAM
Dárky a slevy za Věrnostní program a opakující nákupy



Vše o nákupu
Kontakt
Obchodní podmínky
Ochrana osobních údajů
Doprava a platba
Platební možnosti
Výdejní místa
Užitečné odkazy
Ověřená lékárna
O nás
Věrnostní program
Katalog odměn
Můj účet
Zapomenuté heslo
Logo pro zásilkový výdej
léčivých přípravků Logo pro zásilkový výdej
léčivých přípravků
Copyright 2013 SOS LÉKÁRNA
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
kontaktní údaje na SÚKL: Šrobárova 48, 100 41 Praha 10, tel. +420 272 185 111, fax +420 271 732 377, e-mail: posta@sukl.cz

Váš e-mail:
Heslo:

ZBOŽÍ BYLO PŘIDÁNO DO KOŠÍKU

Zpět k nákupu Objednat zboží

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace