Úvod / Katalog produktů / Potravní doplňky / Drobné pochutiny / Mixit Müsli Do plavek 400 g

Mixit Müsli Do plavek 400 g

Mixit Müsli Do plavek 400 g
Výrobce: Mixit s.r.o.
Kód: 60521
EAN: 8595685212524
Dostupnost: Skladem
 
Cena: 131 Kč
 
ks
  • Informace
  • Přílohy
  • Rychlý dotaz

Mixit Müsli Do plavek 400 g

Vylepšená receptura oblíbeného bestselleru se sušenými jablíčky! Dostat Vás zpět do loňských plavek podle glykemického indexu potravin je jednoduché, zvláště se směsí sestavenou naší výživovou poradkyní Janou Vašákovou. Tak snad Vám nebudou padat! 


Složení
Müsli se sušeným ovocem a ořechy

 ječné  vločky 15,5 %, kukuřičné lupínky 14,5 % (kukuřičná mouka 87 % ,  ječmenný  sladový extrakt, jedlá sůl), ovesné l upínky 14,5 %, pšeničné lupínky 14 %, sójové vločky 14 %, plátky mandlí 5,5 %, sušená meruňka 5,5 % (meruňka 97 %, rýžová mouka 3 %), kokosové plátky 5,2 %, slunečnicová semena 5 %, pufované amarantové perličky 2 %, lyofilizovaný rybíz 1,6 %, lyofilizované jahody 1,4 %, lyofilizované maliny 1,3 %


Může obsahovat stopy mléka, jiných skořápkových plodů, arašídů sezamu. Může obsahovat části skořápek.

Přílohy

Dotaz na Mixit Müsli Do plavek 400 g

Jméno:
Email*:
Telefon:
Text*:
Nevyplňujte:

Vše o nákupu
Kontakt
Obchodní podmínky
Ochrana osobních údajů
Doprava a platba
Platební možnosti
Výdejní místa
Užitečné odkazy
Ověřená lékárna
O nás
Věrnostní program
Katalog odměn
Můj účet
Zapomenuté heslo
Logo pro zásilkový výdej
léčivých přípravků Logo pro zásilkový výdej
léčivých přípravků
Copyright 2013 SOS LÉKÁRNA
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
kontaktní údaje na SÚKL: Šrobárova 48, 100 41 Praha 10, tel. +420 272 185 111, fax +420 271 732 377, e-mail: posta@sukl.cz

Váš e-mail:
Heslo:

ZBOŽÍ BYLO PŘIDÁNO DO KOŠÍKU

Zpět k nákupu Objednat zboží

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace